Problemer med visningen? Åpne i nettleser
 
 
 
 
Frelsesarmeen Sandnes korps - fremsiden av bygget

Godt nytt år!

Vi håper at selv om det har vært et annerledes år og annerledes jule- og nyttårshøytid så har du fått kjenne litt på julens budskap om glede og fred!

Julen handler jo tross alt om en Frelser som er født - og det er også det som er grunnlaget for alt arbeid vi gjør året igjennom!

 
 
 Gudstjeneste Frelsesarmeen Sandnes

Gudstjeneste søndag 24. januar kl 1100

Årets første gudstjeneste planlegges denne søndagen.
Vi får besøk av major Miriam Oskarsdottir.
Hun synger og deler Guds ord med oss.

 

På de Gudstjenestene vi arrangerer blir det som vanlig bønnemøte i bønnerommet 30 min før.

 

NB! I januar har vi påmelding til alle våre arrangementer, les mer om det lenger ned i nyhetsbrevet.

 
 
 
Magna og Jostein

Bibelhelg med Magna og Jostein Nielsen utsettes

Helgen 30. og 31. januar skulle vi hatt besøk av oberstene Magna og Jostein Nielsen. De var invitert til å holde bibelhelg sammen med oss.

Helgen blir dessverre utsatt og vi kommer tilbake med mer informasjon om ny dato når dette er på plass.

 
 
 
Hjemforbund - logo

Hjemforbundet

Hjemforbundet starter opp 26. januar kl 1830.

Vi gleder oss til å kunne samles til fellesskap rundt bordene og til fellesskapet rundt Guds ord.

 
 
 
Over 60 logo

Over de 60

Vi gleder oss over å kunne invitere til Over de 60 torsdag 28. januar kl 1500.

 

Besøk denne gang er Ingrid og Åsulf Kvammen!

 
 
 
Sangkor - tegning

Brødremusikken, Frelsesfryd og Barnekor

En av mange retningslinjer vi har å forholde oss i forhold til smittevern er at ved all sang skal det være 2 meter avstand (i alle retninger) mellom hver person. Det gjør det svært vanskelig å drive korsang, og både Frelsesfryd og Brødremusikken har følgelig ikke ordinære øvelser for tiden.

 

Det legges imidlertid opp til noen sosiale samlinger for disse gruppene. Informasjon om datoer for sosiale samlinger sendes ut via gruppelederene.

 

Barnekoret har ikke så mange medlemmer for øyeblikket slik at det er praktisk mulig å gjennomføre øvelse med de. Barnekoret starter opp fredag 29. januar kl 1730.

 
 
 
Bønnens time - illustrasjon

Bønnens time

Bønn er særdeles viktig i den situasjonen vi befinner oss i nå, og vi er glade for at Bønnens time holder hjulene i gang.

 

Første samling i 2021 blir 21. januar kl 1100 i Bønnerommet på Frelsesarmeen.

 
 
 
Barne- og ungdomsarbeid - illustrasjon

Barne og ungdomsarbeidet
Speider, søndagsskole og SAMMEN

Speideren starter opp med sine aktiviteter fra mandag 25. januar. De baserer seg på å være ute, da det er mye lettere i forhold til smittevern.

 

Søndagsskole og sammen kommer vi tilbake med mer informasjon om etterhvert. Vi må ha noen ledermøter i disse gruppene for å diskutere hvordan vi kan drive disse gruppene på en best mulig møte denne vinteren/våren.

 
 
 
Kalender - illustrasjon

"Korpset vårt" - informasjonsblad fra Sandnes korps

Ny utgave av "Korpset vårt" blir gjort tilgjengelig til Gudstjenesten søndag 24. januar. Det vil da inneholde program frem til og med påsken. Til påske kommer da en ny utgave som da dekker tiden fra påske til sommeren.

 
 
 
Påmelding

Påmelding til gudstjenester og arrangementer

Siden smittesituasjonen er så uavklart for øyeblikket, og det kommer stadige nye eller endrede retningslinjer for gjennomføring av arrangementer ser vi oss nødt til å praktisere påmelding til alle arrangementer. I første omgang gjelder dette ut januar.

 

Det vil si at det er påmelding til ALT som foregår på Frelsesarmeen, enten det er Gudstjeneste, Over de 60 eller Bønnens time for å nevne noe.

 

Dersom du ikke har meldt deg på til et arrangement kan du risikere at du ikke får plass, da vi må prioritere de som har meldt seg på først.

 

Påmelding gjøres ved å ringe korpset på 51 62 27 42 innenfor våre telefontider som er tirsdag - fredag kl 0900 - 1500. Alternativt kan du sende SMS til 47659400 for å melde deg på. Denne nummeret kan du også sende SMS til om du er påmeldt men ser at du ikke kan komme likevel.

Det er også mulig å melde seg på via våre nettsider www.frelsesarmeen.no/sandnes

 
 
 

Smittevern

Det har vært et svært utfordrende år for den enkelte og for korpset som helhet. Koronapandemien har gjort mye med fellesskapene og samlingspunktene våre.

 

Det er utfordrende å drive planlegging når du aldri vet hva som er gjeldende retningslinjer til enhver tid. Det er også derfor at det har vært mange endringer i programmet så langt med avlysninger som av og til kommer på svært kort varsel. Korpset planlegger for en så normal drift som mulig, men vi må hele tiden følge de retningslinjer og anbefalinger som vi får fra Regjerningen, kommunen og Frelsesarmeen.

 

I skrivende stund har vi ingen aktivitet i det hele tatt fordi Regjeringen har forbudt samlinger med mer enn 10 personer til stede. Denne begrensingen avsluttes i utgangspunktet den 19. januar, men da gjelder kommunens begrensing på inntil 20 personer som varer til den 22. januar.

 

Når disse restiksjonene er opphevet har vi likevel den "vanlige" meteren (minst) til alle rundt oss, og om vi i Gudstjenestesammenheng ønsker å synge sammen må vi opp til 2 meter avstand i alle retninger. Hvor lenge vi har "meteren" og "2-meteren" vites ikke, så vi må planlegge ut fra at disse følger oss en god stund videre.

 

Det er vårt store håp at selv om en er mektig lei smittevern, Korona, meter etc, så må vi ikke la det bli styrende for våre fellesskap. Med det så menes det at vi må være glade for at vi kan samles i den grad vi kan - og la heller det være vårt fokus. Vi må glede oss stort over muligheten vi tross alt har til å dele fellesskap med hverandre og dele fellesskap med Jesus!

 

Må vi stå sammen, ta vare på hverandre og be for alle de som sliter ekstra under denne pandemien. "Det blir bra" er et utsagn en kan høre - og vi tror at ting blir bra igjen. Kanskje ikke på samme måte som tidligere - men det blir bra likevel!

 
 
Nyhetsbrev - illustrasjon

Vil du ha nyhetsbrevet på epost med en gang det kommer nytt?

Dersom du trykker på "Jeg vil ha nyhetsbrev" og skriver inn navn og epost-adresse vil du få tilsendt nyhetsbrevet på epost  i samme øyeblikk som det legges ut på våre nettsider!

 
Jeg vil ha nyhetsbrev!
 
 
Hjertebibel

Et ord til slutt - Jesaja 60, 1-5

Reis deg, bli lys!
For lyset ditt kommer,
Herrens herlighet går opp over deg.

Se, mørke dekker jorden,
skodde dekker folkene.
Men over deg går Herren opp,
hans herlighet viser seg over deg.

Folkeslag skal gå mot ditt lys,
konger gå mot din soloppgang.

Løft blikket, se deg omkring!
Alle samler seg og kommer til deg.
Sønnene dine kommer fra det fjerne,
døtrene dine blir båret på armen.

Da skal du se det og stråle,
hjertet skal skjelve og svulme.
For havets skatter blir dine,
folkeslagenes rikdom kommer til deg.

 

 
 
 
 
 
 
følg oss
 
global   fb  
Frelsesarmeen Sandnes korps, Hoveveien 8, 4306 SANDNES . 51 62 27 42
 
Endre dine opplysninger  |  Meld deg av e-postlisten
MailMojo